Ольга Фріман-колишня дружина відомого британського фотографа Діна Фрімана, який працював з такими знаменитостями, як Бредлі Купер і Девід Бекхем. Однак сімейне життя у сім'ї Фріманов не склалося. Сім'я розлучилася, і Дін відвідував дитину дуже рідко. Синові Ольги і Діна було 10 років, і у нього була важка форма інвалідності через складне вроджене захворювання. Ділан, як назвали хлопчика, пересувався тільки на інвалідному візку, він не міг розмовляти, але часто він без причини голосно кричав.

Увечері 17 серпня з квартири, де жили Ольга і Ділан, пролунав гучний крик хлопчика. Сусіди не приділили цьому особливої уваги, оскільки це відбувалося і раніше. Однак вранці 18 серпня додому до Ольги приїхала поліція. Виявилося, що Ділан мертвий.

Тепер Ользі Фріман належить постати перед судом, який відбудеться вже завтра, 19 серпня. Їй інкримінують вбивство власного сина.
Сусіди заявили, що Ольга Фріман справлялася з дитиною тільки за допомогою соцпрацівників. Крім того, коли її бачили в останній раз, вона виглядала "втомленою і виснаженою".

Сам Дін Фріман був шокований новиною про смерть сина, незважаючи на те, що відвідував сім'ю досить рідко. Він заявив, що не може повірити в те, що це сталося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець півроку не може знайти батька, поліція перетворила слідство на "гарячу картоплю": "кидають з горда в місто"

Як повідомляє портал " Знай.ua» У Хмельницькому зник хлопець з провалами пам'яті, рідні у відчаї