В Італії стався страшний інцидент, який шокував всю країну. Популярна там діджейка Вівіана Парізі та її син Джоелє Монделло знайдені мертвими після двотижневого зникнення.

Читайте Знай в Google News!

Рештки тіла дитини знайшли через 16 днів після того, як чотирирічний хлопчик зник разом з матір'ю недалеко від прибережної автомагістралі на Сицилії. Поліція встановила, що це тіло Джоелє Монделло. Тіло його матері знайшли раніше біля опори лінії електропередач.

Як повідомляє BBC, рештки дитини знайшов поліцейський-волонтер приблизно в 200 метрах від головної дороги Мессіна-Палермо, де Парізі потрапила в автокатастрофу. Її тіло знайшли за 400 метрів від цього місця.

Aiutatemi per favore condividete 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door DANIELE MONDELLO op Maandag 3 augustus 2020

Прокурор Анджело Кавалло заявив, що слідство розглядає три версії смерті малюка: вбивство, напад диких тварин і сексуальне насильство. Смерть його матері розглядають як нещасний випадок, самогубство або вбивство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, багату росіянку Ольгу Фріман звинуватили у вбивстві сина з інвалідністю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік побив свого знайомого до смерті за те, що він виявляв симпатію до його дружини.

Також портал Знай.uа писав, що у селі Конюшки Рогатинського району Івано-Франківської області в колодязі виявили тіло 37-річної жінки, яка спершу порізала себе, а потім втопилася.