На туманному Альбіоні наступний тиждень стане вельми тривожним. Збільшення розміру штрафу до десяти тисяч фунтів (приблизно $13 тисяч) для порушників обмежувальних заходів, які було запроваджено через пандемію коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки британській газеті The Daily Telegraph.

Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay
Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay

У тому числі, в матеріалі сказано, що штрафи таких розмірів доведеться платити громадянам, які, отримавши позитивний тест на COVID-19, неодноразово порушать двотижневий карантин. Більш того, їх можуть виписати особам, які проігнорують рекомендації співробітників програми Test and trace (тестувати і відстежувати), створеної для контролю за поширенням коронавірусу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лондон "швидка", фото: gettyimages
Лондон "швидка", фото: gettyimages

Сума першого штрафу становитиме тисячу фунтів (близько 1,3 тисячі доларів або 366 тисяч гривень), і вона збільшуватиметься з кожним наступним порушенням. Більш того, влада в десять разів збільшить фінансове стягнення за порушення заборони збиратися компаніями більше шести осіб - від 100 фунтів до тисячі. Видання пише, що таким чином влада намагається зупинити другу хвилю пандемії, не вводячи жорсткого карантину.

Також відомо, що за суботу, 19 вересня, рекордне за чотири місяці число британців інфікувалося на коронавірус протягом доби - 4422.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Харкові оштрафували на 17 тисяч "голого" пасажира метро.

Як повідомляв Знай.uа, тернополяни масово наплювали на карантин і втратили великі гроші.

Знай.uа писав, МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.