Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма, завжди радує шанувальників витонченим зовнішнім виглядом. Міддлтон демонструє свій приголомшливий смак на кожному світському заході. Відомо, що Кейт обожнює різні прикраси, і до вибору підходить особливо педантично. На черговому заході журналісти звернули увагу на нове намисто Міддлтон.

На зустріч з волонтерами Кейт Міддлтон вибрала намисто з трьома медальйонами. На кожному з медальйонів було нанесено ім'я спадкоємців Кейт-Джорджа, Шарлотти і Луї. Ця прикраса була подарована герцогині Кембриджській під час поїздки в Ірландію в січні 2020 року. Свій образ Міддлтон доповнила унікальними ланцюжками з чистого золота від виробника Spells of Love.

Не тільки Міддлтон відрізняється любов'ю до поєднання прикрас. Такий же стиль віддає перевагу і Меган Маркл. Наприклад, у неї є два улюблених намиста, які вона одягає на всі офіційні заходи. На кожному з них зображений знак зодіаку найближчих людей для Меган-Діва Принца Гаррі і Телець її сина Арчі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл знову судяться: божевільна герцогиня не зупиниться.

Як повідомляв Знай.uа, Кейт Міддлтон приписала принцу Вільяму образу принцеси Шарлотти: "їй це не сподобається".

Знай.uа писав, "Наступ" на королівську сім'ю: Меган Маркл, принц Гаррі і навіть Єлизавета II зіткнулися з плівкою.