Принц Гаррі та Меган Маркл відсвяткують різдвяні свята у Штатах, тобто сентиментально примирення родини на один із найбільших християнських свят не відбудеться. Це друге Різдво, яке пара проведе окремо від королівської родини Гаррі. Минулого року вони вирушили у відпустку саме на ці дні, цього ж року вони взагалі офіційно відмовилися від свого статусу і переїхали до США.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: англомовне видання Evoke.

За офіційною версією, усі ці вчинки були спровоковані небажанням подружжя бути постійно під наглядом фотокамер та папараці. Саме тому вони вирішили жити як звичайні люди і вести цілком типове забезпечене приватне життя - для цього було куплено красивий і дорогий будинок у Каліфорнії.

Разом із тим, очікується що принц Гаррі скоро нанесе візит до Англії, щоб уникнути сплати податків в Америці. За законами США, жителі Великої Британії можуть перебувати до 183 днів без необхідності сплачувати податки у бюджет США. Навряд королівська родина хоче показувати всю свою бухгалтерію уряду Америки. Нині принц перебуває в Америці близько 160 днів, а тому всі очікують на його візит до Англії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram
Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл знову судяться: божевільна герцогиня не зупиниться.

Як повідомляв Знай.uа, Кейт Міддлтон приписала принцу Вільяму образу принцеси Шарлотти: "Їй це не сподобається".

Знай.uа писав, "Наступ" на королівську сім'ю: Меган Маркл, принц Гаррі і навіть Єлизавета II зіткнулися з плівкою.