З Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Так, студент кулінарного технікуму в місті Орел організував збройний конфлікт просто в кабінеті директора. Юнак Микита 16 років дістав ніж і почав погрожувати розправою всім навколо, і навіть власній мамі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Life Shot.

Виявилося, що юного кондитера "довела" образа від одногрупника — той обізвав його "крисою". Самостійно розрулити конфлікт не вийшло, тому що у відповідь на це запальний Микита також почав махати холодною зброєю. Тоді студентів разом з батьками запросили на розмову до директора.

З'ясувалося, що Микита вже давно перебуває на обліку в поліції. За словами співробітників, вихованню хлопець не піддається. І зараз, за інформацією джерела, підлітка помістили на лікування до психіатричної лікарні. Після того, як це сталося, його мати написала заяву на відрахування сина за станом здоров'я.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто також нагадати, що в Запорізькій області десятирічна дитина зупинила сварку батьків незвичайним способом. Вона зарізала на смерть буйного батька. Інцидент стався в той час, як той сварився з дружиною. Чоловік раніше вдавався до насильства по відношенню до своєї сім'ї. Про це повідомили в прес-службі Запорізької області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві вагітна багатодітна мати зарізала таксиста, поки її чоловік його душив.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батька.

Знай.uа писав, під Запоріжжям 10-річний хлопчик зарізав п'яного батька заради матері.