З Північної Кореї прийшли тривожні новини. Так, у суботу, 10 жовтня, під час масштабного параду в Пхеньяні було продемонстровано нову міжконтинентальну балістичну ракету.

Читайте Знай в Google News!

Трансляцію військового параду вело державне телебачення Північної Кореї.

Під час заходу нове озброєння демонструвалося на транспортному засобі з як мінімум 22 колесами. Парад відбувся з нагоди 75-річчя "Трудової партії Кореї". На заході виступив Кім Чен Ин. Країна вперше з 2018 року продемонструвала міжконтинентальні балістичні ракети на військовому параді.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Військові аналітики вже дійшли висновку, що продемонстрована МБР є однією з найбільших балістичних ракет у світі. За їхніми словами, зазначена ракета, ймовірно, може нести кілька боєголовок. Таким чином загроза від неї ще вагоміша.

Старший науковий співробітник програми ядерної політики Фонду Карнегі за міжнародний мир Анкіта Панда назвала показану корейцями зброю найбільшою "дорожньо-мобільною" ракетою, що працює на рідкому паливі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кім Чен Ин втрачає абсолютну владу - хто забирає повноваження у корейського диктатора.

Як повідомляв Знай.uа, Дніпропетровщина на порозі катастрофи, екологи сивіють: зруйновані міста та кислотні дощі.

Знай.uа писав, у Чорному морі українці разом з іноземцями відбили атаку і врятували 18 осіб.