У США вперше за майже 70-річний період планують стратити жінку. Смертельної ін'єкції очікує Ліза Монтгомері, яка вбила вагітну жінку та вирізала з її утроби дитину.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: інформаційне агентство Associated Press.

У 2004 році мешканка штату Канзас Ліза Монтгомері задушила мотузкою 23-річну Боббі Джо Стіннетт, яка перебувала на восьмому місяці вагітності. Дитина вижила після того, як її вирізали з живота — зловмисниця намагалася видати немовляти за свою дитину.

Вбивство сталося в будинку у загиблої в місті Скідмор в штаті Міссурі. Монтгомері приїхала до неї під зручним приводом покупки цуценя.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Адвокати намагалися довести, що обвинувачена страждала від галюцинацій, однак присяжні засудили її до страти.

Страта призначена на 8 грудня 2020 року, вона має відбутися у в'язниці Терре-Хот в штаті Індіана через смертельну ін'єкцію.

Міністерство юстиції відновило виконання смертних вироків у липні 2020 роки після 17-річної перерви. За повернення смертної кари виступала адміністрація Дональда Трампа.

В останній раз влади США стратили жінку в 1953 році. Це була Бонні Хеді, вона померла в газовій камері в штаті Міссурі.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка втопила важко хвору дитину в каналі, щоб не дивитися на муки сина

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом молодий солдатик став жертвою " Діда"

Також, "Знай.uа" писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки