Китайці знають, як жити весело, і бурхливої фантазії їм не позичати. Як чого вдумають-кричи"караул". І ми зараз говоримо не про" подарунок " всьому світу, який піднесла Піднебесна цієї весни, а про більш невинний але все одно епічний випадок.
Один молодий чоловік з китайської провінції Чжецзян захотів одружитися. Професійна сваха знайшла для нього відповідну кандидатуру (як ми знаємо, в Китаї це поширена практика), і в призначений день молоді люди повинні були зустрітися в ресторані. Перед цим юнак озвучив, що не проти пригостити вечерею саму дівчину і парочку її подруг.

А дівчина виявилася непростою, і влаштувала молодій людині перевірку. Замість подружок, красуня привела на побачення ... 23 своїх родича. Коли хлопець зрозумів, що йому доведеться платити за 25 персон, то ретирувався з ресторану, залишивши неоплаченим рахунок на 20 тисяч юанів (близько 85 тисяч гривень).

Сума виявилася настільки великою, тому що родичі дівчини замовили багато делікатесів і алкогольних напоїв.
Природно, без скандалу не обійшлося. Але хлопець і дівчина сподобалися один одному, і в кінці-кінців домовилися, що він оплатить частину рахунку, а інші витрати візьме на себе численна рідня.

Подія викликала гаряче обговорення в китайських соціальних мережах. Більшість користувачів зійшлося на тому, що на побаченні чоловік повинен заплатити за дівчину, а якщо вона приводить з собою когось ще, крім пари подруг, йому слід просто піти.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що киянку пограбували на першому побаченні: "хлопець здавався таким милим.

Також ми писали, що 42-річна жінка чекала трійню, але пологи стали шоком для всіх: "бачу ще ніжки"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі опублікували дитячі фото найкрасивішої жінки на планеті.