Група компаній LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) близька до відновлення ринку предметів розкоші, який сильно постраждав через пандемію коронавірусу.

Ця заява викликала зростання вартості акцій LVMH, а статки Бернара Арно за тиждень зросли на 8 млрд доларів до 122 млрд. Про це повідомляє Forbes.

Вартість акцій групи LVMH зросла на 6%. Однак, як зазначає Forbes, це ще не означає, що криза для бізнес-групи вже минула.

Бернар Арно, фото GettyImages
Бернар Арно, фото GettyImages

Так, 15 жовтня група LVMH, яка володіє такими брендами, як Bulgari, Guerlain і Dom P'erignon, повідомила про падіння виручки на 21% за перші дев'ять місяців 2020 року. У той же час виручка від продажів одягу і шкіряних виробів зросла на 12%, зокрема через високі продажі будинків Louis Vuitton і Dior.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто відзначити, що на даний момент у рейтингу мільярдерів Forbes Бернар Арно займає друге місце зі статком 122,3 млрд. доларів. Він поступається лише засновнику Amazon Джеффу Безосу – 188,6 млрд. доларів, а на третьому місці рейтингу знаходиться засновник Microsoft Білл Гейтс – 116,9 млрд. доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, капітал Ілона Маска майже досяг 100 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Forbes назвав найдорожчих актрис – чоловіки заробили вдвічі більше.

Також портал Знай.uа писав, що "шоколадний король" Порошенка засвітився в списку мільярдерів Forbеs.