Мало кому відомо, що йога – це не просто хороший спосіб досягти гармонії душі і тіла, але й чудовий інструмент для підтримання здорової ваги. Вчені провели ряд досліджень і прийшли до висновку, що з допомогою окремих технік йоги цілком можливо спалити денну норму калорій всього за пару годин вправ.

В даний момент на Заході найбільш популярною і поширеною є хатха-йога. Однак, ця техніка дозволяє позбутися від 190 калорій на годину завдяки медитативним вправам і розтяжкам.

Для тих, хто хоче побачити свій прес, а не обридлий пивний живіт, відмінним варіантом стане віньяса йога. Завдяки даному напрямку йоги, в якому акцент зроблений на дихальних вправах, всього за годину інтенсивних занять можна розпрощатися з більш ніж 600 калоріями.

Віньяса йога передбачає вдих на кожен порух тіла, тому довгі тренування будуть по плечу далеко не кожній людині. Але завдяки поєднанню дихальних практик, розтяжки та інших вправ можна втрачати вагу по-розумному, не витрачаючи багато часу в спортзалах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, які ранкові звички заважають схуднути. Багато людей, які мають зайву вагу часто не здогадуються, що насправді заважає скинути ненависні кілограми. Тому дієтологи радять уважно переглянути свої звички, особливо ранкові. Якщо строго дотримуватися трьох правил, ви не тільки отримаєте гарну фігуру, але і завжди будете відчувати себе на всі сто.

Ми також писали, що вчені розвінчали головний міф про їжу після шести. Вчені з Інституту Солка в США методом проб і помилок сформулювали алгоритм, завдяки якому людина зможе прожити значно довше. Вся справа в метаболічних процесах організму і часовому режимі прийомів їжі. Після проведених досліджень, вчені прийшли до висновку, що якщо обмежити час прийому їжі за весь день тільки 10-годинним проміжком, можна налаштувати свій організм на більш тривале життя.

Нагадаємо, Супрун пояснила, що чекає вегетаріанців у майбутньому.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про 5 продуктів, які допоможуть наростити м'язи.

Також портал "Знай.uа" писав, як почати бігати і не кинути через місяць.