Під час вагітності дуже важливо зміцнювати організм, адже в цікавому стані всі хвороби переносити набагато складніше. Про те, що допоможе тобі зміцнити імунітет читай в матеріалі Clutch.

Здорове харчування

70% імунітету залежить саме від харчування. На ранніх термінах дуже важливо їсти побільше овочів, фруктів, горіхів, нежирного м'яса і риби, сиру, кисломолочних продуктів, хліба грубого помолу.

Варто також обмежити вживання копченостей, солінь, жирного м'яса, здоби, смажених страв.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Активний спосіб життя

Вагітність — не привід відмовитися від спорту. Варто почати робити хоча б 5-хвилинну зарядку щоранку. Крім цього важливо ввести у свій распорядок дня щоденні прогулянки на свіжому повітрі. Крім зміцнення імунітету, це допомагає підготувати організм до пологів і налаштувати його на швидке відновлення.

Загартовування

Варто відзначити, що якщо раніше ти не займалася загартовуванням, не варто під час вагітності починати стрибати в ополонку. Але приймати контрастний душ і ходити босоніж по траві стане дуже корисним для тебе і майбутнього дитинчати.

Позитивний настрій

Є велика частка правди в тому, що більшість хвороб викликають саме нерви. Ми самі часто притягуємо неприємності і хвороби своїм негативним мисленням. Тому пострайся під час вагітність бути якомога більш позитивно налаштованою.

Хороший секс

Вагітність - це не привід відмовлятися від інтиму. Статеве життя позитивно впливає на настрій, і на циркуляцію крові в органах малого тазу, що сприяє підвищенню імунітету і збагачує кров киснем, і на стан плоду.

Нагадаємо, багато хто використовує для розвитку дитини ходунки, які користуються популярністю вже багато десятиліть. Проте, лікарі закликають не використовувати їх тому, що вони можуть травмувати дитину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 7 продуктів, які категорично не можна давати дітям.

Також "Знай.ua" писав, зірки, які ледве пережили важку вагітність.