Психотерапевт із США Сара Купер розповіла про те, як негативно може позначитися на організмі людини тривале утримання від статевої близькості.

Лікарі заявили, що тривале відсутність сексу вкрай негативно впливає на здоров'я людини. Жінки стають розсіяними, у них виникають песимістичні настрої і апатія. Крім того, через тривалу відсутність сексу у жінок можуть разюче посилитися болі при менструації. При довгій відсутності статевої близькості у жінок може банально пропасти бажання, відновити яке може бути дуже важко.

Чоловікам теж важливо регуально займатися сексом. Від стримування в них може початися застій сперми, а це загрожує простатитом. Як каже Сара Купер, найкраще - це регулярне статеве життя з постійним партнером. Вона також заявилася, що немає конкретної цифри того, як часто потрібно займатися сексом для підтримки здоров'я. Цей показник залежить від віку, генетики і життєвих обставин в цілому.

Раніше повідомлялося, що у світі плотських утіх існує безліч різних, абсолютно витончених поз, які під час статевого акту приносять чимало задоволення.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, сексологи провели кілька цікавих експериментів, які допомогли розгадати загадку, як отримати ідеальний оргазм.

Американські сексологи розкрили таємницю і заявили, що так звана поза Pretzel Dip є найкращою для гарантованого досягнення оргазму. Про це пишуть американські наукові видання.

Саме ця позиція дає глибоке проникнення і при цьому дозволяє зберігати зоровий контакт. Сексологи стверджують, що дана позиція не вимагає спеціальної фізичної підготовки, а тому повторити її зможе кожен охочий.

Мінімальне зусилля і максимальне задоволення, заявляють сексологи з США. Для створення романтичного ефекту фахівці також рекомендують у процесі застосовувати ароматичні масла.

Нагадаємо, 9 вчинків чоловіки, який вас не любить.

Як повідомляв Знай.ua, 8 порад, як поліпшити інтимне життя в шлюбі.

Також Знай.ua писав, психологи пояснили, як жінка вибирає парнера.