Не варто вірити тому, що у стислі терміни можна значно зменшити ширину стегон. Шлях до стрункості завжди тернистий і вимагає часом величезних зусиль. Читайте у матеріалі Clutch поради, які допоможуть вам на шляху до стрункості.

1. "Правило 10 продуктів". Напиши список продуктів, від яких тобі потрібно відмовитися, і приклей його на холодильник. Почни з найбільш шкідливих і калорійних: майонез, чіпси, сухарики, шоколадні батончики, солодкі газовані напої, ковбасні вироби, дріжджовий білий хліб, далі можеш продовжити самостійно. Це те, що забруднює твій організм, псує шкіру та внутрішні органи, що вже говорити про фігуру.

2. Скороти кількість тваринних продуктів. Не обов'язково по п'ять разів на день їсти курячу грудку щоб досягти стрункості. Їж м'ясо у обідній час, залишивши на ранок каші, а не вечір овочі.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

3. Їж більше сирих овочів і зелені, вони стануть справжньою мітлою для твого організму. Завдяки величезній кількості клітковини вони допоможуть очистити кишечник, що благотворно вплине на зниження ваги і об'ємів.

4. Додай у свій раціон рідкі сніданки і перекуси. Вони повинні бути не нудотно солодкими, а нейтральними. Це дасть твоєму організму насичення без тяжкості. До рідких страв належать: смузі, йогурти, коктейлі. До їх складу повинні входити тільки корисні інгредієнти, такі як зелень, фрукти, овочі, насіння, злаки.

5. Їж тільки корисні жири. Відмовся від вершкового масла в будь-якому вигляді, рослинної олії, обмеж споживання жирних сортів риби до двох разів на тиждень, а жирні молочні продукти краще прибери на час з раціону. Введи в своє меню корисні жири: насіння і горіхи в невеликій кількості, авокадо, рослинні олії холодного віджиму.

Нагадаємо, вчені розповіли, як схуднути за допомогою води.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко розповіла, як швидко повернути себе у форму після пологів.

Також "Знай.ua" писав, 4 речі, зроблені з вечора, допоможуть скинути вагу.