Недавнє дослідження показало, що чоловіки з невеликою "гiднiстю" частіше за інших виявляються безплідними.

Результати трирічного дослідження були представлені на найбільшій у світі конференції з питань народжуваності в Денвері (США), нишет Daily Mail.

Медики вивчили 815 чоловіків, які відвідували клініки сексуального здоров'я протягом трьох років. Аналіз даних показав, що чоловіки, що страждали від безпліддя, мали в середньому пеніс довжиною 12,5 сантиметрів порівняно з фертильними — 13,4 сантиметрів. Мається на увазі розмір дітородного органу в ерегованому стані.

Дослідники згодні, що різниця в 1 сантиметр здається зовсім незначною, однак статистичні дані показали, що це не зовсім так.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Залишається визначити, яким чином різна довжина пеніса впливає на ймовірність безпліддя у чоловіків", — заявив керівник дослідження доктор Остін Слейд (Austen Slade) з Університету штату Юта.

Проте медики просять не турбуватися на цю тему чоловіків, так як короткий розмір дітородного органу лише натякає на можливі проблеми з безпліддям, але не гарантує їх наявністi стовiдсотково.

Впрочем, співавтор цього дослідження Шина Льюїс (Sheena Lewis) з Королівського університету вважає, що висновки про вплив розміру пеніса на безпліддя перебільшені, так як розмір пеніса закладений на генетичному рівні і не виправляється медикаментозним способом.

Вона закликає провести більш масштабні дослідження на цю тему перш, ніж остаточно сформулювати як "сантиметри" відображаються на плодючості чоловіків.

Нагадаємо, доказано, що за допомогою "методу тяги" можна збільшити статевий член на 1,7 см, для чого використовують химерний механізм, що нагадує водяний пістолет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", високі дози віагри можуть призвести до порушення колірного зору.

Також "Знай.uа" писав, комбіновані протизаплідні засоби зменшують ймовірність розвитку раку яєчників серед молодих жінок.