Багато хто задається питанням про те, як деяким жінкам вдається залишатися худенькими, обїдаючись бургерами. Чи так все просто насправді? Читайте в матеріалі Clutch про те, чому деякі люди не товстіють.

Обмін речовин

Перше виправдання цьому - швидкий метаболізм. Чим повільніше протікає обмін речовин, тим більше жиру організм запасає. У деяких людей метаболізм від природи швидкий, тому їм складно погладшати. "Розігнати" обмін речовин може допомогти лікар-дієтолог.

Гени

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Друга причина — статура людини. Вона закладається на генетичному рівні і впливає на те, як, і в якому саме місці буде відкладатися жирок. Існує три типи статури:

1. Астенік (ектоморф) — люди з швидким обміном речовин: вони легко худнуть, але важко набирають вагу. У таких людей обхват зап'ястя менше 16 см.

2. Нормостенік (мезоморф) — люди з звичайним обміном речовин: набрати вагу їм так само складно, як скинути. Зап'ястя таких людей — 16-18.5 см.

3. Гіперстенік (ендоморф) — люди з повільним обміном речовин: набирають вагу легко, а ось скинути її їм важко. Їх зап'ястя більше 18.5 см.

Харчування

Третя причина такого феномену - людина може їсти багато, але часто. Деякі люди можуть з'їсти за раз всю свою денну норму, а в інший час перекушують чим-небудь легким.

Спорт

Скільки б людина не їла, вона буде худою, якщо витратить більше. Можливо, худа дівчина, якій ви заздрите, щодня бігає на тренування або її робота пов'язана з важкою фізичною працею.

Тіло

М'язи людини навіть у розслабленому стані спалюють калорії, тому у людей з розвиненою м'язовою тканиною калорій спалюється більше — вони спокійно можуть дозволити собі з'їсти щось "зайве".

Нагадаємо, розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.

Раніше Знай.ua повідомляв, що експерти прийшли до висновку, що саме зелений чай протистоїть ожирінню і допомагає корекції фігури.

Також Знай.ua писав, що помолоділа красуня Джулія Робертс розкрила секрет швидкого схуднення.