Молодий дизайнер Мері-Клер Спрингхэм представила проект революційного пристрою, який дозволить чоловікам годувати груддю.

В комплект незвичайного девайса буде входити гормональний коктейль, який збільшує молочні залози представників сильної статі до другого розміру, пише Daily Mail.

Набір "грудного вигодовування", який став дипломним проектом міс Спрингхэм, вже був удостоєний своєї першої нагороди на Designing-Centered Design Awards на початку цього тижня.

І хоча пристрій знаходиться на стадії концепту, винахідник вважає, що багато чоловіки захочуть придбати його, щоб розділити радість материнства разом зі своїми дружинами.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У складі гормонального коктейлю планується використовується прогестин, який відноситься до жіночих статевих гормонів та стимулює розвиток молочних залоз. Чоловіки будуть приймати його протягом вагітності своєї другої половинки.

Протягом останніх шести тижнів вагітності, вони повинні будуть пройти також курс прийому домперидону, який часто прописується жінкам для вироблення пролактину.

Пролактин — гормон, який повідомляє жіночому тілу, щоб необхідно проводити грудне молоко.

Також в комплект входитиме насос, який допомагає зціджувати молоко, тому що соски чоловіків не призначені для годування.

Втім, експерти не впевнені, чи зможе грудне молоко чоловіка бути таким же корисним, як у жінки.

Крім того, так як набір "грудного вигодовування" знаходиться тільки в проекті, його побічні ефекти також невідомі.

Винахідник вважає, що крім гінекомастії, чоловіки можуть відчувати те, що і жінки при прийомі протизаплідних таблеток: здуття живота, головний біль і перепади настрою.

Спрингхэм налаштована оптимістично і вважає, що її революційний набір гормонів пройде всі випробування і надійде в продаж через п'ять років.

Нагадаємо, чоловiки, які регулярно займаються фізичними вправами, мають більш здорове потомство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, останнє дослідження показало, що марихуана підсилює сексуальне бажання у жінок.