Знай.ua продовжує свою рубрику, яку веде відома українська ведунья і провидиця Світлана Калашник. Вона розповість, що кожному з нас потрібно зробити на цьому тижні, а також відкриє завісу таємниці, кому слід бути в ці сім днів обережніше.

Світлана Калашник

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Події тижня приведуть до необхідності вибирати між варіантами. У питаннях здоров'я: зверніть увагу на свой особистий стан і здоров'я рідних. Домовик, хранитель вашого будинку вже помітив перші ознаки захворювання. У справах: можливе створення нового проекту. Ділові стосунки, які виникнуть у даному процесі, будуть засновані на повній довірі, однак пам'ятайте, вся влада повинна бути лише в ваших руках! Що стосується любові: дуже дбайливо і обережно слід ставитися до партнера. З розумінням підійдіть до його душевних травм (а їх дуже багато). За це вас обдарують ніжністю і любов'ю. Порада на тиждень: подумайте, як ви можете зміцнити своє становище в майбутньому, що ж у житті вимагає корекції для виконання цієї мети.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня). В цілому тиждень буде досить спокійний, без будь-яких ризикованих дій. Рано чи пізно доведеться виправляти помилки минулого, проте до цього питання варто підходити так само максимально гармонійно. Отримання нової сили, енергії, повне відновлення чекає вас у питаннях здоров'я. У справах чекайте оновлення старих проектів або створення нових, які принесуть величезне задоволення. Так само тиждень подарує вам розвиток взаємин з людиною великої фізичної сили, слід налагодити ваше спілкування, застосувати нестандартні для вашої поведінки прийоми. Порада: ставитеся до змін у житті легко, радісно і граючи.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні можливе попадання в пастку недоброзичливців. Ваші таємні пристрасті і переваги можуть зіграти злий жарт. У питаннях здоров'я очікуйте прилив сил і хороші новини. У ділових питаннях вас чекає пропозицію запаморочливої кар'єри, яка нібито принесе величезний прибуток. Будьте обережні, якщо приймете його - все закінчиться крахом! Щоб не відбувалося в любовних взаєминах, будьте обережні. Пам'ятайте про необхідність збереження нинішнього союзу. Дійте негайно! Порада: впевнено дивіться у майбутнє! Зараз час розквіту!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Тиждень принесе очищення. Закінчується минулий період життя, ви це відчуваєте. Думки можуть бігти вперед з легкими переживаннями про те, що ж буде далі. У питаннях здоров'я слід провести ревізію свого стану здоров'я, і здоров'я рідних. До когось підкралося захворювання! Ділова сфера вимагає аналізу постачальників і актуальності товару. Що стосується взаємин, де-то в них закралася брехня і нещирість. Чи так щирі слова партнера? Порада: прийшли нещастя, хвороби і крах - тимчасове явище, проте вплинути на ці процеси ви не можете. Просто поки не плануйте конкретних результатів. На руїнах минулого вишикується нове майбутнє!

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, як правильно відзначити Halloween.

Також ми писали про те, як дізнатися ім'я свого "єдиного", також про те, як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.