Ця дивовижна історія почалася 181 кг тому, коли щаслива пара Лексі і Денні Рід проводили весь свій вільний час на дивані, поглинаючи 8 000 ккал кожен.

Незважаючи на те, що вони були далекі від стандартів краси, вони любили один одного і були щасливі. Лексі на той момент важила близько 220 кг, а чоловік Денні 127 кг.

Проте найбільше молодята мріяли про дитину, цим планам не судилося збутися: через зайву вагу у обох виявилися проблеми зі здоров'ям, які перешкоджали появі дітей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме тоді подружжя Рід вирішили змінити життя заради свого майбутнього. Пара змогла відмовитися від газованих напоїв, алкоголю і фаст-фуду. Повідомляє New York Post.

Але ця історія також доводить, що схуднення не завжди робить жінку красивою і молодою. І за своїм тілом потрібно стежити до незворотніх наслідків. Так 28-річна Лексі Рід, яка за два роки схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Нещодавно дівчина пережила складну дев'ятигодинну операцію вона нарешті позбулася і від цього недоліку. Вага вилученої хірургами зайвої шкіри з живота, сідниць і стегон склала 3,2 кілограма.

"Моє тіло трофей, а шкіра бойовий шрам", гордо визнається Лексі.

"Починаючи скидати вагу, я знала, що у мене залишиться розтягнута шкіра… Я завжди усвідомлювала косметичний аспект цієї проблеми, але не фізичний. Коли я позбулася своєї ваги, шкіра почала обтяжувати мене, псувати мою поставу, впливати на тренування, викликати біль у шиї до такої міри, що це завадило моїм повсякденним справам…", - зізналася молода дівчина.

Кілька місяців Рід відчувала сильні болі, не могла сміятися або кашляти. Зараз у дівчини мільйон підписників і вона веде блог про здоровий спосіб життя.

"Я розповідаю вам це не для того, щоб налякати або напроситися на співчуття… Але щоб мотивувати вас змінити своє життя і майбутнє вашої шкіри як можна швидше", - додає вона, закликаючи жінок не запускати себе і займатися фігурою, поки не пізно.

Лексі і Денні вирішили, що кожен день, проведений на дивані, віддаляє їх від цілі від здоров'я і від мрії. "Піднімись та працюй!" кажуть вони собі щоранку.

Зараз Лексі важить 82 кг, а Денні 87. І не збираються зупинятися на досягнутому, щодня мотивуючи один одного домагатися все нових і нових результатів.

Нагадаємо, 5 зірок розкрили свої таємниці, про рецепти схуднення після пологів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 9 найбезглуздіших дієт у світі, на яких сиділи мільйони.

Також "Знай.uа" писав, найпишніша модель роздяглася для фото.