Єгиптянка Іман Ахмед Абдулаті, яку вважали найтяжчою жінкою світу, оскільки вона важила близько 500 кілограмів, схудла до 171 кілограма.

Таких результатів жінці вдалося досягти після лікування в клініці Мумбаї, пише Times of India.

Вже за два тижні Іман випишуть, і вона зможе повернутися додому.

Щоправда навколо цієї історії здійнявся скандал.

Сестра Іман Шайма Селім несподівано заявила, що сумнівається в результативності методів лікування. Дівчина стверджує, що стан сестри не покращився, і нібито Іман не скинула половину ваги, як стверджував її лікар Муффазала Лакдавалу. Більш того, вона звинуватила клініку і медиків у тому, що вони нібито піклуються лише про саморекламу на історії Іман.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Однією з ознак поганого стану сестри, Селім назвала посиніння рук та обличчя Іман, перенесений у клініці інсульт, нездатність Іман говорити і ковтати, епілептичні припадки. Вона також заявила, що її сестру "напихають" таблетками, щоб знизити активність роботи мозку, і вимагає провести комп'ютерну томографію.

Водночас за словами лікаря подібні звинувачення безпідставні. Він зазначив, що томографія дійсно допоможе визначити причини деяких названих Селім недуг сестри.

Як розповів Лакдавал, останній раз, коли медики зважували Іман, вона важила 171 кілограм.

"Селім звинувачує нас у фабрикації цього. Ми продовжимо лікувати її сестру, незважаючи на це. Здоров'я Іман є для нас пріоритетом", — зазначив лікар.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", за перші три тижні лікування Іман втратила 100 кілограм ваги.