Близько 10 % чоловіків і 7 % жінок регулярно борються з нав'язливими думками про секс.

Дослідники з Університету Міннесоти виявили, що число американців, що чинять опір обсесивним сексуальним бажанням, постійно зростає, повідомляє Daily Mail.

Незважаючи на це гіперсексуальність не входить в Діагностичне і статистичне керівництво по психічним розладам (DSM).

Стан характеризується нездатністю контролювати наполегливі і повторювані сексуальні спонукання, яке викликає помітний розлад або стигматизацію в суспільстві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порушення включають у себе зневагу суспільними діями або особистим здоров'ям, невпинне прагнення безуспішно контролювати сексуальну поведінку і продовжувати займатися сексом, незважаючи на несприятливі наслідки або навіть коли індивідуум отримує мінімальне задоволення від діяльності.

Нове дослідження поставило завдання отримати точну оцінку поширеності гіперсексуальності. В рамках дослідження опитано 2325 дорослих — 50,5 % з яких були жінками у віці від 18 до 50 років, які брали участь у Національному опитуванні сексуального здоров'я і поведінки в листопаді 2016 року.

Дослідження показало, що 8,6 % респондентів підтвердили наявність клінічно значущі рівнів страждань і / або порушень, якi пов'язані з труднощами, з сексуальними почуттями, мотивами та поведінкою.

Пояснення, що виправдовують гіпотезу про те, гіперсексуальність поширена серед чоловіків, ніж серед жінок, були невизначеною. Хоча деякі дослідники вказали на відмінності в чоловічій сексуальності: внутрішня сексуальняа мотивація, легкість збудження і більш спокійне ставлення до випадкового сексу.

Нагадаємо, чоловiки, які регулярно займаються фізичними вправами, в два рази витривалішими в ліжку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе ефективно підвищити чоловіче лібідо.