Мрієш позбавитися від зайвої ваги і не набрати її знову? У цьому матеріалі ми розповімо тобі, як за допомогою правильного харчування, спорту і масажу можна схуднути на кілька кілограмів за короткий час. Передає Clutch.

Правильне харчування і дієти.

Не обов'язково виснажувати себе дієтами та голодом для того, щоб схуднути. Навпаки, щоб вага пішла і не повернувся, потрібно харчуватися часто і різноманітно. Ці 5 порад допоможуть тобі скинути кілька кілограмів за короткий час:

дівчина
дівчина

1. Їж багато білку: його загальний відсоток у твоєму раціоні повинен становити від 15 до 35 відсотків.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

2. Стеж за калоріями: підрахуй кількість вживаних калорій, і відніми від них 500-1000 калорій — ця кількість і стане твоєю безпечною нормою.

спорт
спорт

3. Скороти споживання вуглеводів. Варто відмовитися від фаст-фуду і солодощів, замінивши ці продукти яйцями, сиром, овочами та горіхами.

4. Не пропускай прийоми їжі.

5. Випивай свою денну норму води.

Найефективніші вправи для швидкого схуднення:

1. Біг задіє всі групи м'язів і допомагає впоратися з депресією.

спортсменка
спортсменка

2. Швидка ходьба — альтернатива бігу, яка підходить для новачків, і доступна у будь-який час року.

3. Стрибки — допоможуть швидко спалити калорії. Можна виконувати зі скакалкою і просто так.

4. Планка — як і біг, вона задіє всі групи м'язів.

5. Віджимання — ефекту буде не менше, ніж від планки.

6. Присідання — відмінно опрацьовують зону сідниць і стегон.

Масаж для схуднення

Масаж - це найкращий спосіб скинути вагу для ледачих. Він прискорює кровообіг, має лімфодренажний ефект, завдяки чому прискорюється метаболізм. Також масаж володіє відмінним антицелюлітним ефектом. Однак, сам по собі масаж не змусить ваше тіло худнути, він допоможе тільки в комплексі зі спортом і правильним харчуванням.