Багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не гладшати. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб подарувати нам таку "навичку". Про це передає Clutch.

Спосіб №1: прийняти таблетку від зайвої ваги.

У США спеціалістами медичного відділення Техаського університету в Галвестоні був створений препарат, який впливає на експресію білка NNMT. Таким чином він не дозволяє йому уповільнити процеси жирового обміну в організмі. Експеримент на мишах показав, що препарат здатний на третину зменшити кількість жирової тканини. Залишається тільки чекати, коли диво-засіб з'явиться на аптечних полицях і нам усім можна буде забути про дієти назавжди.

Спосіб №2: частіше гуляти на морозі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Японські фізіологи довели, що довгі прогулянки на морозі сприяють схудненню — вони стверджують, що це найкращий спосіб скинути зайву вагу. Так, проведені ними дослідження показали, що регулярна двогодинна прогулянка протягом шести тижнів сприяє збільшенню концентрації в організмі бурого жиру, за рахунок чого зменшується кількість білого — саме він і формує непривабливу фігуру.

Спосіб №3: орієнтуватися на продукти з низьким вмістом вуглеводів

Якщо ви мінімізуєте вживання вуглеводів, організм буде брати енергію не з глюкози, а з відкладень жиру. При цьому способі харчування тіло налаштовується на режим заощадження енергії, це означає, що м'язи стають більш витривалими, а клітини повільніше старіють, так що цей метод можна вважати не тільки ефективним для схуднення. До того ж, це своєрідний еліксир молодості, адже за словами вчених, білкова дієта рятує від зморшок.

Нагадаємо, дієтологи назвали продукти, які потрібно негайно викинути.

Ранее Знай.ua повідомляв, ці поради допоможуть тобі схуднути раз і назавжди.

Також Знай.ua писав, нове дослідження виявило раніше невідомі механізми ефективності безглютенової дієти.