Вченим вдалося з'ясувати, що музика здатна покращити настрій у людей з деменцією.

Відповідна інформація була опублікована в журналі "Geriatrics and Gerontology".

Вчені провели дослідження, в якому взяла участь 51 особа з деменцією. Всі випробовувані відвідували центри здоров'я в денний час. Кожен учасник слухав персоналізовану музику за допомогою навушників. Через 20 хвилин вони поверталися до звичайної діяльності в центрі і перебували під спостереженням ще 20 хвилин.

Згідно з результатами дослідження, музичне втручання подіяло на піддослідних пречудовим чином - призвело до значного збільшення радості, зорового контакту, балакучості, а також зниження сонливості у всіх учасників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Патріка Генрі Хьюза без сумнівів можна назвати унікальною людиною. Він народився без очей і без здатності повністю випрямити руки і ноги. Через це він не може нормально пересуватися. Для того, щоб виправити сколіоз, йому зробили операцію, прикріпивши до хребта металеві стрижні. Хлопцеві довелося пройти через безліч труднощів і проблем на своєму шляху, але він гідно з ними впорався.

Патрік вирішив присвятити своє життя музиці. Він довів усім, що проблеми зі здоров'ям не можуть цьому перешкодити. Він почав займатися співом, освоїв гру на трубі і фортепіано. Завдяки підтримці та допомозі батька хлопець приєднався до страйкарів оркестрам школи музики Луисвиллского університету. Він брав участь у різних концертах.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", створено перший сканер для обстеження всього тіла. Медики розробили медичний сканер, який дозволяє швидко отримати тривимірне зображення всього тіла людини.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Супрун розповіла жахливу правду про курців і рак легенів.