Ось 6 основних ознак здоров'я, передає Сlutch.

Міцні волосся

Ті, хто володіє розкішними густим волоссям скоріше всього навіть не підозрюють про депресії та авітамінозі, так як здорові волосся – це відображення вашого душевного стану і правильного харчування, включаючи в свій раціон всі необхідні мікроелементи і вітаміни.

Міцні нігті

Нігтьові пластини з високою щільністю – відмінна риса здорового. До того ж, на нігтях не повинно бути дефектів, а також плям – це свідчить про те, що їх власник серйозно хворий.

Здорові зуби і ясна

Якщо ваша ротова порожнина не страждає від запалення і кровоточивість, то ви маєте гарне здоров'я. А от поганий запах з рота, підвищена чутливість зубів – це сигнал про те, що ви страждаєте від проблем ШКТ і хвороб серця.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нормальний стілець

Тут все коротко і просто: діарея та запор у здорової людини відсутня.

Повноцінний кал

Це ще один показник високого рівня здоров'я людини. Недосипання і безсоння призводять дратівливості, занепаду настрою, а також знижують імунітет (оголюючи організм перед атакою інфекцій). До того ж, проблеми зі сном підвищують ризик діабету і ожиріння, а також сприяють проблем серцево-судинної системи.

Наявність друзів

Останній показник здорової людини, як стверджують дослідники – це соцпідтримка, іншими словами це люди, з якими у вас відмінний емоційний контакт. Вчені стверджують: чим більше у вас друзів, тим менше ви схильні до психічних проблем. захворювань.

Нагадаємо, Здоров'я та краса: фантастичні властивості звичайного желатину, про яких ви навіть не здогадувалися

Фахівці назвали 11 корисних властивостей желатину, які швидко поліпшать ваше здоров'я. Желатин являє собою полутвердое безбарвна речовина, яку одержують з колагену сполучної тканини тварин шляхом кип'ятіння у воді.

Цю інформацію повідомляє Healthystyle.

Желатин володіє унікальними лікувальними властивостями і навіть допомагає вилікувати різні захворювання.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вчені пояснили, які види спорту продовжують життя

Також "Знай.ua" писав про те, що Кістка широка або неправильні продукти: викинь це з раціону, якщо хочеш схуднути