Мілленіали — найбільш безкорисливе і здорове покоління.

До такого висновку прийшли вчені після того, як опитали канадських чоловіків у віці від 15 до 29 років, щоб ті назвали якості, якими повинен володіти справжній чоловік, повідомляє Daily Mail.

На подив психологів, серед них не було фізичної сили, незалежності і конкурентоспроможності. Замість цього мілленіали високо цінували відкритість, емпатію і здоровий спосіб життя.

Останній пункт був найбільшим сюрпризом для інтерв'юерів. Чоловіки більше дбали про те, щоб відчувати себе добре і бути у формі, щоб подобатися дівчатам.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Слід зазначити, що чоловіки зазвичай живуть менше, ніж жінки, однак частіше зайняті у ризикованій діяльності і частіше вживають алкоголь і палять.

Незважаючи на це, більшість чоловіків будь-якого віку воліють не ходити до лікарів. Фактично, недавнє дослідження показало, що гетеросексуальні чоловіки також найменш схильні перевіряти здоров'я свого партнера (в той час як жінки і гомосексуалісти зазвичай звикли).

Однак з'ясувалося дещо. Команда вчених набрала понад 600 чоловік і запитала: "Що означає бути чоловіком?".

[quote author=""]"Їм було незручно відповідати

Як тільки дослідники знайшли спільну мову з респондентами, то виявилося, що найважливіше для них — взаємовиручка, причому 91 % чоловіків стверджує, що це те, що повинні робити чоловіки.

Друга важлива риса — відкритість (за даними 88 % чоловіків), потім інтелект (87%) і здоровий спосіб життя (86,5%).

"Ми були вкрай здивовані, особливо коли мова зайшла про відкритість і гарне самопочуття", — заявив експерт.

Нагадаємо, американські медики працюють над створенням нового засобу контрацепції для чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.uа" нідерландські дослідники з Leiden University Medical Centre встановили причину постійних мігрені у чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що постійний стрес на роботі зменшує вірогідність завагітніти у жінок на 25 %.