Для творчої людини самотність - це необхідний стан. Тільки в цьому сенсі, швидше за все, самотність необхідно назвати "усамітненням".

Завдяки великій кількості стереотипів самотність трактується як щось погане для людини, зумовлене відсутністю поруч людей в особистому житті, які можуть проживати в вашій квартирі або поруч з вами, і впливати позитивно чи негативно.

Дійсно, людина може реалізувати більшість своїх потреб і сама. Хіба ця людина "самотня"? У неї всередині цілий світ знань. Космос буття! Про це пише UkrMedia.

Людина, наприклад, проживає у своїй квартирі одна. При цьому у неї є сім'я в особі батьків, сестер, братів, дітей, колишніх дружин, друзів, приятелів, колег по роботі ... У нього є "друзі" в соціальних мережах ... У різних точках Землі. Він працює у великому колективі і з ним щоденно вітаються близько 100 людей. У нього є безліч цікавих інтересів, на реалізацію яких не вистачає часу. Так це і є "самотня" людина?

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Навіть на пенсії? Або творчій відпустці, звичайно ні!

Самотність в повсякденному поданні вважається поганим станом, який створює у людини тужливий, неприємне самопочуття і залишатися наодинці з самою собою так здається погано, нудно, не цікаво. А якщо людині цілком нормально бути одній? Якщо йому не хочеться безперервно чути не викликані ним і не регульовані їм звуки і запахи, які виходять від інших людей? Якщо для людини стан самотності і є "нормально".

Варто нагадати, що Рада прийняла законопроект, який визначає, що таке буллінг. Тепер за шкільне цькування (а саме так уряд визначив це поняття), передбачено адміністративну відповідальність. І ця відповідальність лягає на плечі вчителів. Якщо педагоги не хочуть понести покарання за те, що в їхньому класі або в їх присутності має місце таке явище, як буллінг, їм слід організувати навчальний процес і комунікацію між учнями так, щоб виключити це.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який вербував жінок для порнобізнесу закордоном. Зловмисник відправляв дівчат в Іспанію.

Нагадаємо, скандальний Розенко розповів українцям про путан і борделі: коханка приб'є.

Як повідомляв Знай.uа компанії всього світу протестували чотириденний робочий тиждень: результати вражають.

Знай.uа писав, кияни б'ють на сполох через збоченців, вони в кожному районі.