Проблеми з щитовидною залозою виникають зазвичай після 40 років. Однак їх можна уникнути, якщо стежити за достатнім вмістом йоду в щоденному раціоні. В якості додаткового джерела можна використовувати одні звичні насіння.

Серед продуктів лідерами за вмістом йоду є м'ясо (особливо печінка), злаки, морепродукти та водорості. Однак тим, хто вже має проблеми із щитовидною залозою, допоможе звичайний коріандр. Його потрібно обробити.

Вам знадобляться насіння коріандру, вода і мед.

Воду потрібно розігріти до кипіння і додати в неї дві столові ложки насіння коріандру. На повільному вогні кип'ятити 15 хвилин, потім процідити. Додати дві столові ложки меду.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Даний відвар пити щоранку натщесерце протягом 7-8 днів. Саме стільки потрібно, щоб побачити поліпшення.

Однак спочатку потрібно проконсультуватися з лікарем і дізнатися свій точний діагноз та лікування. Відвар може бути лише додатковим "помічником".

Раніше повідомлялося, що негативні емоції в організмі можуть спровокувати запалення.

До такого висновку прийшли дослідники з Пенсильванського університету після аналізу крові добровольців, які відчували смуток або гнів.

Дослідники виявили, що поганий настрій пов'язано з більш високим рівнем біомаркерів запалення. Відкриття підтверджує висновки попередніх досліджень, що клінічна депресія і ворожість запускають запальні процеси в організмі.

Нагадаємо, біологи вилікують діабет галлюциногенним відваром. Медики знайшли ще одне застосування психоактивних речовин.

Як повідомляв Знай. ua, улюблена звичка мільйонів знищує людство. ООН опублікувала невтішні цифри.

Знай. ua писав, як зрозуміти, що кава шкодить організму. Є випадки, коли вживання кави варто припинити.