Ведуча програм "Здоров'я" і "Жити здорово!" Олена Малишева перед Новим роком поділилася секретом стрункості. Справді, у неї є чому повчитися, адже у свої 57 телеведуча виглядає як юна дівчина. Передає Clutch.

Малишева радить усім, хто хоче зберегти фігуру, періодично влаштовувати так звані розвантажувальні дні. На думку телеведучої ідеальне розвантаження - це 600 кілокалорій і одна ложка рослинної олії в день, ніякої солі.

Телеведуча вважає, що сіль не приносить ніякої користі організму, тільки затримує воду. До того ж, сіль провокує підвищення артеріального тиску, набряки. Якщо не приправляти страви сіллю, то можна вивести з організму до двох літрів води. Малишева каже, що навіть один день без цієї спеції дуже корисний для здоров'я.

Малишева вважає, що у житті людини має бути кілька типів розвантажувальних днів. Це білкові, вуглеводні і змішані. У білковий день можна дозволити собі 500 грамів нежирної риби, тушкованої або вареної. У вуглеводний день можна з'їсти один стакан сухої крупи на воді або 100 грамів чорного шоколаду. У змішані дні можна дозволити собі тільки дві склянки кефіру низької жирності. До того ж, у розвантажувальні дні важливо пити якомога більше води.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Їжа, за порадою Олени Малашевої, повинна бути розділена на порції розміром не більше склянки. Саме такий обсяг не розтягує шлунок і не викликає підвищений апетит. Також Малишева рекомендує їсти якомога більше овочів, в яких дуже багато води. При кожному прийомі їжі половину тарілки повинні займати саме овочі.

Нагадаємо, багато хто помітив, що останнім часом Настя Каменских сильно схудла і стала виглядати набагато краще. Співачка, яка виступає під псевдонімом NK, на два роки змогла скинути 20 кілограмів.

Раніше Знай.ua повідомляв про 6 простих правил, які допоможуть вам не розповніти під час свят.

Також Знай.ua писав, Олексій Дорошенко показав статистику Держстату в Асоціації торгових мереж України. У результаті з'ясувалося, які продукти подорожчали найбільше.