До Нового року залишилося всього-нічого, а твоя фігура все ще далека від ідеалу? Не біда, скинути кілька кіло допоможе експрес-дієта. Передає Clutch.

Для початку варто розуміти, що будь-яка експрес-дієта позначитися на твоєму здоров'ї, тому її потрібно дотримуватися на свій страх і ризик. Дій з обережністю і не захоплюйся, адже пара скинутих кілограм не варті твого здоров'я.

Приблизний план триденної експрес-дієти:
  • На сніданок 1 варене куряче яйце і несолодкий чай;
  • Другий сніданок складається з нежирного сиру і склянки кефіру;
  • На обід готуємо 150 гр. парової риби з салатом зі свіжих овочів, заправлений соком лимона. Дозволяється з'їсти будь-який фрукт;
  • Вечеря: тільки несолодкий чай.

Дозволяється пити тільки зелений чай без цукру, ніякої кави. Обід можеш замінити на порцію фруктів і овочів — виключно в сирому вигляді, салати заправляти соком лимона без солі і інших спецій і прянощів. Від використання масла також варто відмовитися.

дівчина
дівчина

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Поза твоєю дієтою повинні бути цукор, вершки, замінники цукру. Четвертий день – це день виходу з дієти, можна вживати ті ж продукти, що і в перший, поступово додаючи жирну і вуглеводну їжу. Таким чином ти зможеш плавно повернутися до звичайного харчування і не набрати зайву вагу.

Дотримуючись такого плану можна скинути до 5 кг за 3 дні, але засиджуватися на такій дієті не варто, тому що це гарантовано призведе до проблем зі здоров'ям. Пам'ятай, що це варіант, до якого можна вдаватися тільки перед якими-небудь подіями.

дівчина тренування
дівчина тренування

До того ж, швидкість обміну речовин після такої дієти значно знизитися, тому під час свят постарайся сильно не об'їдатися. Кілограми можуть повернутися з "друзями".

Нагадаємо, що приготувати на Новий рік 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, 6 простих правил врятують вас від зайвих кілограмів під час новорічних свят.

Також Знай.ua писав, косметологи розвінчали 5 популярних міфів про догляд, які здатні спотворити будь-яку дівчину.