Американські вчені довели, що вино позитивно впливає на жіночий організм. З'ясувалося, що напій допомагає знижувати вагу і покращує фігуру.

Вчені провели експеримент, в якому взяли участь 20 тисяч мешканок США. Ті, хто вживав невелику кількість вина щодня, набирали вагу набагато повільніше дівчат, які замінили алкогольний напій на чай і воду.

Вино
Вино

Дослідники вважають, що калорії, що містяться у вині, не так сильно впливають на фігуру, як жири в інших продуктах. Можливо, вся справа в печінки, що прискорює метаболізм для виведення токсинів.

Проте, варто зазначити, що мова йде про помірні дози вина, адже зловживання алкоголем ще нікому не приносило користі. У той же час дослідження показало, що пиво і міцні спиртові напої навпаки сприяють набору ваги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Алкоголь
Алкоголь

Раніше повідомлялося, що люди, які з'їдають одне куряче яйце на день, менше ризикують захворіти на діабет 2-го типу.

До такого висновку прийшли дослідники з Університету Східної Фінляндії після обстеження крові чоловіків, що беруть участь у дослідженні факторів ризику ішемічної хвороби серця у східній Фінляндії, повідомляє журнал Molecular Nutrition and Food Research.

Слід зазначити, що дієтологи ставляться до споживання яєць з побоюванням, так як ті містять високий рівень холестерину. Тим не менш яйця вважаються джерелом багатьох біоактивних сполук, які мають хороший вплив на здоров'я.

Раніше дослідники вже довели, що вживання приблизно одного яйця на день було пов'язане з нижчим ризиком розвитку діабету 2-го типу серед чоловіків середнього віку.

Дослідження показало, що зразки крові чоловіків, які вживали в їжу багато яєць, містили певні молекули ліпіди, які позитивно корелювалися з профілем крові чоловіків, що не страждали на цукровий діабет другого типу.

Нагадаємо, гінеколог відповіла на найбільш незручні запитання про жіночий організм.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені засумнівалися в користь штучних підсолоджувачів.

Також Знай.ua писав, як позбутися від кісточки на нозі.