34-річний американець Кейсі Кінг з Джорджії вже давно забув, що таке робота. Він живе в будинку батька і майже не пересувається. Вести активний спосіб життя хлопцеві не дозволяє зайва вага зараз він важить більше 320 кг. При цьому Кейсі весь час їсть гамбургери і грає у відеоігри. Схоже на те, що хлопець здався і не збирається змінювати своє життя. Про це повідомляє Daily Mail.

Як розповідає Кейсі, він з юних років страждав через зайву вагу, коли він закінчував середню школу, його вага була вже більше 130 кг.

Після школи хлопець влаштувався працювати в місцевий ресторан. Далі в послужному списку з'явилися ще кілька подібних закладів. При цьому на роботі він часто і багато їв.

Вже на останній своїй роботі Кейсі з важкістю виконував обов'язки, адже його вага піднялася до 220 кг. Коли молодій людині стало зовсім важко, він прийняв рішення звільнитися.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Мати Кейсі заявила, що "без роботи в її будинку він жити не буде", після чого виставила сина за двері. Тоді він відправився до батька. Саме у нього він і живе досі.

"Я ніколи не думав, що моє життя буде таким. Я навіть уявити собі не міг, що у свої 34 роки буду "сидіти на шиї" у батька, цілими днями їсти та грати у відеоігри", - говорить Кейсі.

Він зізнався, що з переїздом у будинок батька став їсти ще більше колишнього. Чоловік намагався всіляко задобрити свого сина, тому щовечора влаштовував для нього цей "бенкет" з фастфудом, японською їжею, піцою та іншими не дуже корисними ласощами.

Незабаром Кейсі не зміг нормально пересуватися. Одного разу хлопець навіть застряг в душі і чекав 9 годин, поки батько його звідти не дістане. Після цього випадку чоловік купив синові величезний металевий чан, який 320-кілограмовий хлопець використовує, як купіль.

Але у Кейсі і без того купа проблем з гігієною. Через велику кількость складок на тілі, процес купання дуже складний.

"Щоб дотягнутися до задньої частини ноги, я змушений рухатися майже як свиня — валятися і перевертатися, — говорить американець, — Я повинен піднімати кожну складку, щоб нормально вимитися, а це дуже непросто".

Хоч Кейсі і його батько дуже близькі, Денні зізнався, що турбота про сина приносить йому багато труднощів.

"Я старію і дуже втомлююся. Кейсі краще б бути активнішим, але він лінується. Незважаючи ні на що, я дуже люблю свого сина і думаю, що зобов'язаний за ним доглядати", — говорить чоловік.

Кейсі зізнався, що розуміє, чому останнім часом між ними так багато негативу.

"Я перебуваю в тій ситуації, коли мені потрібно, щоб він допоміг мені зробити те, що жоден з батьків не хоче робити, коли тобі вже за тридцять. Мені потрібна його допомога буквально у всьому. Я не можу дістати до своєї спини і всього, що нижче її, ну ви розумієте, про що я…"

Більшу частину часу хлопець проводить, сидячи на дивані у своїй кімнаті. Кейсі прокидається близько 12 дня, відразу ж шукає, чим можна поласувати, і починає грати у відеоігри.

Кейсі воліє проводити день оголеним, адже в одязі йому дуже спекотно. Двері в кімнату хлопця закривається на клямку, тому він не турбується, що до нього може хтось увійти.

"Я просто буду їсти, поки не помру. Звичайний день для мене — це прокинутися близько 12, дізнатися, що я можу з'їсти, а потім — телевізор, ігри і ліжко. Не так багато активності", — говорить хлопець.

Ігрове співтовариство стало для Кейсі комфортним і безпечним простором, тому що тільки у віртуальному світі він відчуває себе тим, ким хотів би бути.

"Тут ніхто не бачить мене, і я можуть бути тим Кейсі, яким сам захочу".

Можливо, якби батько Кейсі вчинив так само, як і його мати, життя хлопця склалася б інакше.

Нагадаємо, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 33-річна вихователька, вагою 176 кілограми, серйозно злякалася смерті. Жінці повідомили, що без зміни способу життя або шунтування шлунка, вона зможе прожити не більше року.

Також "Знай.uа" писав, дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекала набагато більш страшне випробування.