Ученыными з Єнського університету в Німеччині був складений рейтинг країн, де найвища смертність від серцевих захворювань через шкідливу їжу.

Про це передає Телеграм-канал Perepichka News

Перше місце посіла Україна. У нашій країні рівень смертності в 2016 році склав цілих 38,2% від усіх смертей.

Нагадаємо, Диета, яка врятує планету: експерти запропонували альтернативну систему харчування

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Міжнародна команда дослідників опублікувала доповідь, присвячений новому рациону питания, який, як вони вважають, покращить здоров'я людства і стабілізує продовольче виробництво в усьому світі.

Автори стверджують, що здорове харчування населення, яке досягне 10 мільярдів людей до 2050 року, неможливо без зміни дієти, поліпшення виробництва продовольства та скорочення харчових відходів, повідомляє The Lancet.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Спермограма вдома: як за допомогою смартфона провести тест на безпліддя

Вчені розробили пристрій і додаток, що за допомогою камери телефону оцінюють якість сперматозоидов у чоловіків.

Як пояснили розробники, смартфон підключається до спеціального мікроскопу, який швидко вивчає сперму на наявність аномальних статевих клітин, повідомляє Daily Mail.

зокрема, тест аналізу концетрацию сперматозоїдів та їх рухомість, а потім оцінює їх за шкалою від 10 до 90.

За словами розробників програми YO з компанії Medical Electronic Systems, інноваційний метод позбавить чоловіків від незручностей, пов'язаних із зверненням до лікаря. Творці YO стверджує, що точність їх тестів становить 97 %.

В результаті аналізу чоловік отримує чисельний бал, заснований на даних дослідження Всесвітньої організації охорони здоров'я по кількості сперматозоїдів у батьків.

Також Знай.ua" писав про те, що Вчені знайшли "центр болю" в мозку і навчилися його глушити

Вчені Стенфордського університету навчилися пригнічувати відчуття болю, впливаючи на нейрони.

Як показали експерименти над гризунами, висока температура і уколи активізують ділянку мозку, відому як мигдалина, яка обробляє емоції, повідомляє Daily Mail.