Вчені з університету Великобританії Раскіна заявили, що частий секс не є необхідністю для жінок. Чоловічий і жіночий організм по-різному реагує на статевий акт.

Вчені провели дослідження, в якому взяло участь 7 тисяч добровольців у віці від 50 до 89 років. Учасникам запропонували відповісти на низку запитань, які були пов'язані з частотою сексу.

Поняття "частий" секс означало, що респонденти займалися ним не менше 2 разів на місяць.

З'ясувалося, що більше позитивних емоцій від інтимної близькості отримували саме чоловіки. Вони більше раділи раптового фізичного контакту, а після нього відчували бадьорість.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Жінки ж дещо інакше реагували на раптовий секс. Виявилося, що часто після інтиму вони відчували смуток і пригніченість. Задоволення від процесу в учасниць підвищувався, коли партнер був ласкавий і ніжний з ними.

Раніше повідомлялося, що секрет яскравого інтиму, як не дивно, в стимуляції ерогенних зон, які є як у чоловіків, так і у жінок. Дізнайся, як знайти ключ до самого запаморочливій задоволення.

Ласки шиї і поцілунки вздовж яремної вени дуже збуджують жінок. Вони викликають тремтіння і наростаюче сексуальне бажання. Також багатьом представницям слабкої статі подобаються поцілунки і покусування мочок вух.

Нагадаємо, ерогенні зони у чоловіків і жінок, про яких багато хто забуває: ключ до запаморочливе інтиму. Ці поради зроблять ваш інтим кращим.

Як повідомляв Знай. ua, що таке "весілля під шибеницею" і чому любов могла врятувати вбивцю дивний, але романтичний закон з Середньовіччя. У Середньовіччі закони діяли не зовсім справедливо.

Знай. ua писав, що вчені перевели інтимне листування султанів: як Роксолана крутила Сулейманом, і що робити, якщо твій чоловік – гей. Султани були дуже відверті у своїх листуванні з наложницями.