Блогеро-міністр Уляна Супрун забула про страшну епідемію кору в країні й вирішила зайнятися своєю улюбленою справою - роздавати поради українцям в мережі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці Супрун в соцмережі Facebook.

Коли приймаєте ліки важливо стежити за раціоном. По-перше, завжди треба збалансовано харчуватися, особливо, коли...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 23 januari 2019

Так, Супрун заявила, що продукти харчування впливають на потрапляння препаратів у кров і зазначила, що саме грейпфрути і цитрусові змінюють біодоступність деяких лікарських засобів. За словами Супрун, речовини, що містяться в грейпфрутах, руйнують стероїдні гормони.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ліки, які ми приймаємо всередину, тобто ковтаємо, повинні пройти довгий шлях крізь кишечник, ворітну вену і печінку, і вже звідти потрапити в системний кровотік. Деякі ліки цей шлях долають погано, тому що в клітинах кишечника і в печінці руйнують наші ферменти системи знешкодження. Тому в кров, з рештою, потрапляє 10-15% від спожитої дози. Це враховано виробниками, тому в кров потрапляє необхідна кількість ліків", - заявила Супрун.

Варто нагадати, що в Закарпатській, Одеській, Львівській областях та Києві зафіксували спалахи кору. Лікарі дали поради, як розпізнати хворобу і вберегтися від зараження. Кір - інфекційна хвороба, яка вражає дітей і дорослих, які не мають імунітету проти цього захворювання. Ця інфекція є однією з основних причин дитячої смертності у світі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що страшна хвороба косить українців. Проте медики вже звернули на це увагу. Так, у Міністерстві охорони здоров'я всерйоз мають намір ініціювати оголошення про епідемію кору в країні. Про це стало відомо завдяки заяві блогеро-міністра Уляни Супрун.

Нагадаємо, Супрун ткнули носом у дно реформи: подивіться в обличчя цим хворим, вони скажуть все.

Як повідомляв Знай.uа епідемія небаченої сили вдарила по українцях: батьки відмовляються рятувати дітей через релігію.

Знай.uа писав, чорна ікра замість червоної: Супрун порадила українцям те, від чого навертаються сльози.