Суперпродукти володіють можливостями, які набагато перевищують властивості інших продуктів. Вони допомагають не тільки боротися з інфекціями в організмі, але і підвищують імунітет.

Куркума, імбир і моркву – суперпродукти, які володіють величезною поживною цінністю.

Всі три цих продукту мають антиоксидантами, які здатні допомагати організму боротися з хворобами. У людей, які їдять імбир, куркуму і моркву - особливо разом - не тільки знижується ризик серцево-судинних захворювань, раку і діабету, але і численні, так звані "менше серйозні", але найчастіше виснажливі недуги, такі як біль і запалення.

Особливі властивості суперпродуктів

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Куркума славиться своїми лікувальними властивостями. Найважливішим речовиною цієї спеції є куркумін, який містить близько 150 різних терапевтичних переваг, серед яких підвищення імунітету, захист серця і пом'якшення перебігу аутоімунних захворювань.

Дослідження показують, що куркума здатна звернути назад зниження когнітивних функцій і деменції. За підсумками дослідження трьох пацієнтів з хворобою Альцгеймера, які протягом 12 тижнів приймали порошок куркуми в капсулах, у них відзначено значне поліпшення.

Імбир часто подрібнюють в порошок, щоб їм можна було посипати майже будь-які страви – від супів і печива до картоплі фрі.

найдієвішим з'єднанням імбиру є гінгерол - це масло, яке також надає аромат. Екстракт імбиру може бути навіть ще більш ефективним протираковим засобом, ніж хіміотерапевтичні препарати - він вбиває ракові клітини, залишаючи недоторканими здорові клітини.

Бета-каротин, який міститься в моркви, зберігає зір, регулює ріст клітин шкіри, зберігає здоров'я мембран, що вистилають ніс і дихальні шляхи, а також допомагає контролювати виробництво білків. Всі каротиноїди, включаючи бета-каротин, також володіють антиоксидантними властивостями.

Нагадаємо, любителів порнографії звинуватили в харчових розладах. Як перегляд порно впливає на самооцінку партнерів.

Як повідомляв Знай. ua, вчені довели небезпека сильної прихильності. З'ясувалося, що надмірна любов до своєї другої половинки може призвести до зупинки серця і навіть вбити.

Знай. ua писав, що вчені довели небезпека західного раціону харчування. Викликає сепсис та інші ускладнення.