Не варто відразу використовувати таблетки, коли помітили у себе стрибки тиску. Проблему деколи можна вирішити за допомогою правильного дихання.

Регулярно виконуючи цю народну практику можна не тільки швидко повернути собі гарне самопочуття, але і заощадити гроші на ліки.

На кожному видиху необхідно затримувати дихання на 7-9 секунд. Дихальний комплекс потрібно проробляти протягом 2-3 хвилин. Тиск повинно стабілізуватися за цей час.

Якщо ж ваша ситуація серйозніша і ви знаєте про це, то обов'язково зверніться до лікаря і не ігноруйте призначене лікування.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правильна методика дихання також здатна допомогти позбавитися від головного болю і нервової збудливості.

Так, при мігрені спробуйте визначити, яка ніздря у вас краще дихає. Якщо біль відчувається в тій стороні голови, закрийте цю ніздрю і дихайте так, поки не пройде біль.

При безсонні народні цілителі рекомендують деякий час подихати через ліву ніздрю. Це повинно заспокоїти та зняти психологічну нервозність. При цьому дихання через праву ніздрю лише активізує всі процеси організму.

Раніше повідомлялося, що деякі ліки при регулярному прийомі можуть призвести до інсульту або викликати серцевий напад. Мова йде про таких широковідомих знеболюючих як: Ібупрофен, Мефенамова кислота, Диклофенак, Целескоксиб.

Для чистоти експерименту вони вивчили медичні карти 50 тисячі дорослих пацієнтів з гіпертонією. Лікарі прийшли до висновку, що один на триста осіб у разі прийому цих препаратів може спровокувати серцевий напад або інсульт.

Нагадаємо, як розпізнати психічні відхилення у дітей. Нове дослідження показує, що вище ризик розвитку депресії і біполярного розладу мають діти з тонкою емаллю.

Як повідомляв Знай. ua, медики назвали найбільш небезпечні препарати. Ці препарати небезпечні для життя, медики розповіли, як убезпечити себе.

Знай. ua писав, що популярні напої виявилися вбивцями жіночого організму. Дослідники з'ясували, що такі напої можуть спровокувати інсульт.