Гул у вухах і шум у голові є досить поширеним захворюванням серед населення. Ці симптоми ні в якому разі не можна ігнорувати, адже вони можуть бути свідченням розвитку склерозу, а також захворювань мозку і судин.

Медики пояснюють, що з віком наші судини забруднюються і втрачають свою гнучкість. Це згубне явище шкодить всьому організму, адже саме по судинах кров транспортує до органів поживні речовини і кисень.

Від того, що судини втрачають гнучкість, підвищується тиск і виникає шум у голові. Також у людини може спостерігатися погіршення зору.

Еластичність судин можна без аптечних засобів. Існують народні способи боротьби з цією недугою. Таким засобом є трава грицики.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Рослина допомагає в нормалізації тиску, позбавляє від головного болю, загоює рани, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, лікує нирки, печінку, судини, нервову систему. Представляємо вам два рецепти на основі грициків.

Рецепт перший

  • листя грициків – 1 ч. л.;
  • вода – 1 склянка

Приготування і застосування:

Залийте з вечора листочки холодною водою. Вранці засіб процідіть. Пийте по 2 ст. л. 4 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі.

Рецепт другий

  • грицики – 1 ч. л.;
  • вода – 1 склянка

Приготування і застосування:

Залийте рослина окропом і настоюйте 30 хвилин. Пийте по 1⁄4 ст. 3 рази в день за 30 хвилин до прийому їжі, а четвертий раз перед сном.

Нагадаємо, вбивця сезонних болячок: як правильно заварювати і пити імбирний чай. Цей напій стане відмінним помічником в лікуванні ГРВІ та грипу.

Як повідомляв Знай. ua, сльота більше не проблема: як в домашніх умовах вивести сольові розводи з взуття. Не поспішайте закинути взуття далеко в шафу, йому можна подарувати друге життя.

Знай. ua писав, що український педіатр розповів, як зміцнити імунітет. найвідоміший український педіатр розповів про профілактику вірусних захворювань.