Народна медицина запевняє, що для того, щоб вилікувати нежить не потрібні величезні кошти. До того ж, коли звичайні краплі та спреї в ніс не допомагають, нежить може переростати в хронічний і тоді стає в рази складніше позбутися від нього. Пропонуємо вам бюджетний, але дієвий рецепт, який допоможе швидко позбутися від нежиті.

Склад:

1 ст. – охолодженої кип'яченої води;

1 ч. л. – сода

2 шт. – таблетка або порошок стрептоциду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як використовувати:

Розчиняємо соду у воді.

Промиваємо розчином ніс, набираючи в долоні і втягуючи в себе.

Соду ковтати не можна!

Через 30 хвилин після промивання, потрібно розтовкти стрептоцид в порошок.

Вдихаємо порошок в ніс.

Проводимо таку процедуру перші 3 рази в день протягом 5 днів.

Нежить пройде швидко і без сліду!

Раніше повідомлялося, що дослідники з Університету Граца (Австралія) вивчили групу флавоноїдів — молекул, що грають важливу роль в метаболізмі рослин. В результаті чого вдалося з'ясувати, що один з них має омолоджуючий дією.

Досліди підтвердили ефект для черв'яків, комах і гризунів.

З'єднання, відкрите біологами з Австрії, знайдено у листі японського рослини ашитаба, він же дудний кейский (Angelica keiskei koidzumi). Ашитаба належить до сімейства моркви, і її використовують у традиційній медицині. Однак її благотворний вплив на живі організми досі не було науково доведено.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як визначити брехню в рекламі ліків. Відомий лікар дав корисні рекомендації батькам.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський попередив про ризики автомобільних подорожей з дітьми. Відомий український педіатр дав корисні рекомендації батькам.

Знай. ua писав, що алкогольна та тютюнова залежність: вчені відшукали "корінь зла". Вчені проаналізували генетичний матеріал і патерн споживання алкоголю і тютюну понад 1,2 мільйона осіб.