Мешканка штату Техас (США) 39-річна Адріаном Ілі страждає жахливою хворобою, яка буквально знівечила жінка. За два роки ніс Ілі збільшився вдвічі. А лікарі не могли зрозуміти в чому причина. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Жінці було дуже важко дихати, а щоб полегшити подих по ночах доводилося підпирати кінчик носа пальцем. В іншому випадку ніздрі могли виявитися закриті.

Через хворобу Адріанна стала вести самітницький спосіб життя: вона боялася, що люди будуть витріщатися на неї. Цілих 6 років нещасна практично не виходила на вулицю. Жінка впала в депресію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Спочатку Ілі припустила, що причиною жахливих змін стала ринопластика, яку вона перенесла чотирма роками раніше.

У 2017 році вона побачила по телевізору сюжет про ринофіму — хронічне захворювання шкіри носа з симптомами, що нагадують її. Вона звернулася до дерматолога, який підтвердив її здогадку. Діагноз не поставили раніше, так як ринофіма рідко зустрічається у жінок. Як правило, їй страждають чоловіки 40-50 років.

Ринофіма – це пухлиноподібна доброякісна зміна шкіри носа, яка проявляється гіпертрофією всіх елементів носа, що спотворює обличчя людини.

Терапевтичні методи ринофіми не приносять результатів, а тому використовуються різні методи хірургічного лікування.

Фахівець рекомендував Ілі процедуру, при якій верхній шар шкіри носа товщиною три міліметри буде спалений лазером. Після операції у жінки вперше за довгий час зникли труднощі з диханням, однак ніс став виглядати ще гірше. Перші кілька тижнів вона була змушена носити маску.

Впродовж наступних двох років Ілі щотижня відвідувала процедури, покликані відновити нормальну форму і пігментацію носа.

Очікується, що лікування завершиться в травні 2019 року.

Geplaatst door Adrianna Ely op Woensdag 21 februari 2018

Нагадаємо, історія 43-річної американки на ім'я Ліза, не так давно, шокувала широку громадськість, через одну страшну аномалію. Справа в тому, що на голові у Лізи виріс ріг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.

Також "Знай.uа" писав, у дівчини почалися проблеми із зовнішнім виглядом — акне, зайва вага, які разом спровокували депресію. Дівчина вже була готова звести рахунки з життям, але в якийсь момент зрозуміла, що не буває безвихідних ситуацій.