Патріку Берлі вже 34 роки. І проблеми у нього почалися з 2 років. Тоді хлопчикові діагностували дуже рідкісну форму статевого дозрівання у хлопчиків – тестотоксикоз.

Чоловік розповів про своє важке дитинство в інтерв'ю для The Cut.

"Я тоді практично не говорив і погано ходив, але у мене почали рости волосся там, де вони зазвичай починають рости у підлітків. До 2 років я вже був по суті готовий до статевого життя", - розповідає Патрік.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Берлі пояснив, що це захворювання передався йому по спадку від батька. Вся справа в мутації гена LHCGR, який викликає овуляцію у жінок, а у чоловіків вироблення тестостерону (paranormal-news.ru).

Тестотоксикоз був у його батька, дядька, дідуся і навіть прадіда Патріка.

Мутація гена призводить до того, що відбувається дуже раннє статеве дозрівання. Тіло дитини з такою мутацією не відповідає його віку, він вище, сильніше, більш розвинені м'язи, кістки ростуть швидше, на тілі рясно ростуть волосся і статеві органи теж розвиваються як у дорослої людини.

Патріку не подобалися і навіть лякали дослідження його статевих органів у лікарнях, де його обстежували з раннього дитинства. У дорослого чоловіка досі в голові засіла картинка, як він стояв повністю оголений в кабінеті лікаря, там холодно і страшно.

В цей час доктора фотографували його геніталії і обговорювали його так, ніби він є мутантом. Така поведінка медиків виводило з себе навіть маму хлопчика.

До 3 років він мав рівень тестостерону, як у 13-річного і виглядав на 7 років. На його тілі почали з'являтися волосся і "підліткові" прищі.

У дитинстві Патріку через це постійно було дискомфортно і соромно. У нього виникали спалахи гніву і були проблеми з поведінкою, його навіть виключали зі школи.

"Ніколи не забуду вираз обличчя лікаря, який вперше побачив лобкове волосся на тілі 2-річного хлопчика. Куди б ми не заходили, де доводилося знімати одяг, роздягальні, відвідування лікарів, басейни та інше, завжди було одне й теж. На нас дивилися з недовірою і нерозуміння", - розповідала мама Патріка.

Нагадаємо, українці в небезпеці, медики б'ють на сполох. Погода в Україні похитнула здоров'я кожного.

Як повідомляв Знай. ua, справитися з сонливістю і зберігати бадьорість. Сонливість протягом дня може бути наслідком не тільки недосипання і втоми.

Знай. ua писав, що страшну хворобу, яка знищує особистість, вилікують світлом і звуком. Американські дослідники запропонували нову методику боротьби з хворобою Альцгеймера.