Більшість людей, які хочуть скинути зайві кілограми, найчастіше не можуть це зробити, адже часто зриваються, сидячи на дієті.

Професійний дієтолог Світлана Фус навчить українців не повніти та контролювати свої апетити.

холодильник

Світлана на сторінці в Instagram розповіла, що провокує зриви у тих, хто зібрався переходити на правильне харчування і чому так складно дотримуватися здорового меню.

За словами експерта, найбільш поширеними проблемами є побутові питання. Наприклад, ви поспішали з роботи додому і не купили "правильних" продуктів, тому ввечері тішили себе тим, що залишилось в холодильнику "про запас".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

здорове харчування

"Тоді в хід йде їжа, яка чекала своєї години в холодильнику, була спеціально дбайливо залишена про запас. У таких випадках її можна використовувати: швидко кинути у воду і зварити, чи легко нарізати і намазати. І це, як правило, пельмені, сосиски, ковбаса, кетчуп, майонез, консерви ... Перелік таких продуктів нескінченний. Наша харчова промисловість працює добре!" - пояснила фахівець.

Фахівець переконана, що все починається з холодильника. Але, якщо ви хочете мати ідеальну фігуру, про цей предмет побуту краще взагалі не думати.

проблеми з травленням

"Важливо пам'ятати, що 80% успіху залежить від харчування. І якщо після роботи ви, махнувши на все рукою, просто купили по дорозі заморожену піцу, курку-гриль, масло і варення, то харчуватися доведеться саме ними ... Адже найкраща їжа та, що під рукою! А здорове життя знову відкладаємо на завтра", - з сумом констатувала Фус.

Нагадаємо, жінка скинула 40 кілограмів без фізичних навантажень та розповіла, у чому секрет.

Як повідомляв портал Знай.ua, дієтологи пояснили, скільки потрібно споживати води насправді.

Також Знай.ua писав про те, що ці напої ідеально підходять для тих, хто намагається позбутися ненависних кілограмів.