За нарощеними віями потрібен особливий догляд. Зазвичай дівчата модниці зберегти ефект від дорогої процедури довше, тому часто ігнорують та не виконують вказівок спеціалістів, і це вилазить їм боком. У цьому переконалась одна з клієнток салону краси в російському Астрахані.

Як правило, після нарощування вій, майстер радить мінімізувати будь-який контакт з віями, не торкатися їх, не мочити, не фарьбувати. Як відомо, зазвичай краще "недо", ніж "пере". Але точно не цього разу.

Серед рекомендацій "не чіпати", одна з красунь ну дужебуквально сприйняла пораду. І ось, що отримала в результаті.

Багато дівчат скаржаться на те, що вони втрачають вії за вмивання, так як не можуть залишати очі неочищеними. Що ж, мабуть, ця дівчина віддалася рекомендації не чіпати очі з усією душею. Бо, не будемо кривити душею, у цієї любительці красивих вій з'явилися воші… на віях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Випадок стався в одному з салонів краси в Астрахані. Дівчина з'явилася або на корекцію, або розібратися, що ж це свербить. Не суть. Майстер була в шоці, таке явно не часто побачиш.

Тепер дівчині доведеться проходити курс лікування та витравлювати паразитів. Звичайно, про нарощування доведеться на якийсь час забути.

На думку майстра салону, воші привільно почувалися в віях саме через нарощування, так як приклеєні волоски складали там справжні зарості. Плюс до всього клієнтка не промивала їх – це очевидно. Звичайно, паразити не матеріалізувалися там з нізвідки, але правильна гігієна точно б виправила становище.

Нагадаємо, у жінки в оці жили чотири бджоли. Несподівана знахідна змусила лікарів обімліти.

Як повідомляв портал Знай.ua, американські вчені зробили шокуюче зізнання про біодобавки.

Також Знай.ua писав про те, що медики розповіли, про що може свідчити надмірна пітливість, особливо якщо дезодоранти не допомагають.