Лікар, кандидат медичних наук Євген Комаровський назвав критичний вік для людини та що обов'язково потрібно зробити.

Лікар переконаний, що для людини вік 30 років є критичним.

У програмі "Школа лікаря Комаровського" фахівець зазначив, що саме з 30 років в організмі розпочинаються незворотні процеси. Хоча - 30 - не той, вік коли варто думати, що "життя ще зовсім не закінчується".

Лікар Комаровський

З якого віку потрібно контролювати рівень холестерину татові?

"Якщо ти став батьком, то ти перед Богом зобов'язаний цю дитини виростити і одружити, і вже після цього стати дідусем. Тобто стеж, будь ласка, за своїм здоров'ям", - зазначив Комаровський.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

батько з сином

"…я глибоко переконаний в тому, що вік 30 років — це критичний вік, після якого… все починає потихеньку знижуватися. Дуже потихеньку...Не завадить будь-якій людині, і хлопчикові, і дівчинці, після 30-ти разів на рік зробити аналізи крові і сечі, комплексне УЗД, флюорографію і, звичайно ж, аналіз крові на жировий обмін", - підкреслив лікар.

І якщо в 30 років більшість чоловіків не мають проблем зі здоровям та відмінно себе почувають, то після сорока - це вже закон (повноцінне обстеження), особливо в тих випадках, якщо є будь-які скарги з боку серця, артеріальний тиск, зайва вага.

Нагадаємо, відомий педіатр та кумир тисяч українських матусь Євген Комаровський опублікував пост, в якому дає поради як правильно вимірювати дитині температуру.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Євген Комаровський каже, що для зміцнення імунітету ліки не допоможуть. Фахівець переконаний, що всі препарати, які нібито його зміцнюють – лише бізнес для виробників і реалізаторів цих коштів.

Також портал Знай.ua писав, що Комаровський зробив несподівану заяву про Володимра Зеленського.