З кожного куточка ми чуємо про зашлакованость організму і шкоду, яку це завдає здоров'ю. Токсини і шлаки дуже щільно засіли в мозку людини, і кожен другий бажає від них позбутися. "У народі" ці два терміни давно вживаються разом і означають шкідливі речовини, які накопичуються в організмі і поступово отруюють його. Коли таких сполук стає занадто багато, внутрішні системи нашого організму (печінка, нирки, кишківник, шкірні покриви), які відповідають за їх знешкодження, дають збої. Це в свою чергу призводить до інтоксикації.

Кетогенна дієта
Кетогенна дієта

Більшість сайтів і журналів рясніють заголовками, які запевняють у дієвості тих чи інших способів у боротьбі зі шлаками. Часто чути і про різні "детокс-коктейлі", які рекомендують пити цілими курсами і які активно піарять більшість зоряні дієтологів і знаменитостей.

Відомий дієтолог-нутриціолог Лора Філіппова висловила свою думку стосовно такого методу боротьби зі шлаками, повідомляє видання Clutch.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Вона розвіяла міфи щодо необхідності детокс-коктейлів і програм.
"Тіло — дуже розумна машина, головне не заважати. У нас є печінка, є нирки — органи детокс. У нас система фільтрації просто шикарна, воно все виводиться само собою, природним шляхом. А ось під час «детоксу» на соках ми ще більше зашлаковываем собі організм, а потім він напружується, щоб всю цю гидоту вивести" - уклала дієтолог.

Нагадаємо, кожному знаку Зодіаку назвали ідеальний спосіб схуднення.

Як повідомлялося раніше, є смачні продукти, які допоможуть скинути зайве.

Також, є спосіб схуднути без спорту.