Для українців і для землян в цілому перший місяць літа 2019 року буде досить спокійним по силі прояву сонячної активності.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Так, зокрема, незначні магнітні коливання пройдуть 1 червня. Всі інші дні, за даними лабораторії, вони не чіпатимуть. У дні магнітних бур лікарі радять поберегти своє здоров'я, зокрема, менше використовувати телефон і менше часу проводити за комп'ютером.

Гіпертонікам рекомендується вживати більше води і менше солі, щоб не затримувати рідину в організмі і не підвищувати тиск. Гіпотонікам ж радять пити тонізуючі напої, наприклад, настоянку лимонника або елеутерококу.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У метеозалежних людей в ці дні можуть спостерігатися головні болі, зниження працездатності і підвищення тривожності. Для зниження впливу магнітних бур, можна знизити навантаження на роботі і уникнути серйозних фізичних навантажень.

Нагадаємо, потужні магнітні бурі зіпсують українцям літо: коли чекати нових ударів.

Як повідомляв Знай.uа магнітні бурі в червні: повний календар небезпечних днів.

Знай.uа писав, Сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.