Страшна історія трапилася з мешканкою Нью-Йорка. 42-річна Рейчел Пальма відчувала неоднозначні симптоми. Після численних обстежень лікарі прийшли до висновку, що у жінки пухлина мозку, яка прогресує, однак реальність виявилася гірше.

Лікарі думали, що у жінки рак мозку і сама пацієнтка готувалася до тривалого лікування. Проте в її голові виявили глисти, який харчувався мозком нещасної жінки.

Спочатку при скануванні мозку лікарі виявили невеликий наріст, який був схожий на мармурову пухлина. Пошкодження, що проявилося при скануванні її мозку, насправді являло собою твердий наріст, який не був схожий по своїй структурі на ракову пухлину. Після того, як збудник був видалений, лікарі розрізали його, щоб побачити його внутрішню структуру.

"З цього ураженої ділянки вийшов маленький стрічковий черв'як, який весь цей час поїдав мозок жінки", - пояснив доктор.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Це захворювання називається цистицеркоз. Глист потрапляє в головний мозок, де може розвиватися і повільно поїдати тканини протягом 30 років. Серед головних симптомів: втрата в просторі, сильні головні болі і нудота.

Після видалення мозгочервя Пальмі не потрібно ніякого подальшого лікування. Чого не можна було б сказати у разі онкозахворювання, але те, як паразит проник в її мозок, залишалося загадкою.

Нагадаємо, Комаровський попередив українців про смертельну небезпеку.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про невидимої небезпеки на відпочинку.

Також Знай. ua писав, що ні в якому разі не можна давати дитині.