У ніч на 9 червня магнітна буря обрушиться на Україну. Наслідки залежні від метеоумов люди зможуть відчути вже наступного дня.

Фахівці рекомендують у понеділок, 10 червня, не завантажувати себе роботою і відмовитися від надмірних фізичних навантажень. Крім того, не варто переїдати.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Експерти рекомендують ретельно стежити за харчуванням. Зокрема, варто викинути з раціону жирну і солону їжу, не переїдати, щоб серцево-судинна система не піддавалася додатковим навантаженням. Також треба намагатися уникати стресів і більше відпочивати у ці дні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В кінці травня выдбувся потужний магнітний сплеск. Так, метеозалежні люди відзначали погіршення загального самопочуття. Особливо постраждали діти і люди похилого віку, а також люди ыз хронычними недугами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Під час магнітних бур медики найчастіше спостергають запаморочення, головний біль і навіть можливі серцеві напади, а також дратівливість, неуважність, напади головного болю.

Особливо обережними у ці дні астрологи радять людям творчих професій. У зоні підвищеного ризику можуть бути також люди з хронічними захворюваннями.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Червень, на жаль, не буде спокійним і відзначитися відразу декількома магнітними сплесками. Крім магнітної бурі 9-10 червня, медики радять бути уважними 19 червня (очікуються сильні збурення), та 28-30 червня. Пийте більше води і будуйте свій графік таким чином, щоб побільше гуляти на свіжому повітрі і не відчувати стресу!

Нагадаємо, погода на початку тижня остаточно доб'є втомлених українців: все тільки починається.

Як повідомляв "Знай.uа", потужні магнітні бурі готові завдати потрійного удару: названо найбільш "гарячі" дати.

Також портал "Знай.uа" писав, що у травні українців накриють магнітні бурі небувалої сили.