Морква давно відома українцям як найдоступніший і найкориснішй овоч, який можна застосувати чи не у всіх сферах кулінарії. Однак цінний він не лише для шкіри, органів травлення і серця, як ми звикли думати. Фахівці також відзначають неймовірну користь цього овоча для чоловічого здоров'я. Про це передає Clutch.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, вчені довели, що завдяки моркві у чоловіків збільшується потенція, тому фармацевти всього світу давно включають цей інгредієнт до складу ліків для чоловіків, що мають проблеми у статевій сфері. Крім того, свіжовичавлений морквяний сік буде корисним після серйозних фізичних навантажень, так як він допоможе організму максимально швидко прийти до тями.

Тому чоловікам, які бажають уникнути проблем з потенцією, обов'язково варто почати включати моркву в свій раціон.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як впоратися з головною проблемою першокласників.

Раніше Знай.ua повідомляв, Супрун приголомшила несподіваною заявою на всю країну.

Також Знай.ua писав, відомий дієтолог назвала найнебезпечніші ласощі для дітей.