Медики закликають жінок припинити пилососити свої статеві органи. Як стверджують фахівці, це може серйозно нашкодити жіночому організму.
Ні, це не жарт. На деяких форумах користувачі мережі ведуть гарячі суперечки про дуже екстравагантний спосіб зупинки місячних раніше терміну - з допомогою пилососа.Такий незвичайний лайфхак прокоментували лікарі. Про це повідомляє видання The Sun.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, медсестра під ніком Twinny попередила жінок в твіттері, що це може бути вкрай небезпечно.

"Леді! Будь ласка, припиняйте використовувати шланг від пилососа, щоб зупинити менструацію завчасно. Таким чином ви висмокчете не лише кров!" - написала медсестра, зазначивши, що за тиждень стикалася з двома подібними випадками.

За словами лікарів, шланг пилососа може занести смертельно небезпечну інфекцію, травмувати шийку матки або порвати вагіну.

"Це небезпечно у багатьох відношеннях. Цей вкрай екстравагантний спосіб не тільки не працює, але і може завдати серйозної шкоди", - заявила гінеколог Шазія Малик.

Як раніше писав портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я". Провідні фахівці України та світу дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання. Як побороти безпліддя? Що таке ЕКО? Як підготуватися до вагітності? Ми надаємо достовірну інформацію на найактуальніші та хвилюючі вас теми.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про п'ять причин не відмовляти собі в сексi під час менструації

Як повідомляв портал Знай.ua, можна навчитися керувати своїм циклом без шкоди для здоров'я

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, художниця, яка малює вагіни, розповіла про те, як народжуються її роботи